Sivut

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Kauppoja

Vaihdoin UPM:t stora ensoon. Syy tähän oli, että tykkään Karvisesta johtajana enemmän ja näen ruskopahvin parempana kasvualana. Olen kuullut myös että "bio-osaaminen" on storassa hyvällä tolalla.

Lisäksi sijoitin seuraaviin aasian ETF:iin:DND(lisäys) EWT,EWY. Sijoitin myös itäeurooppa ETF:ään GUR, jonka lasken myös kuuluvan aasiaan sen suuren Venäjäpainon vuoksi.

Tein myös pieniä lisäyksi jo omistamiini osakkeisiin, kuten AGNC ja SFL ja ETF:ään XLK(teknologia)

Tallentilin myös koneelleni tarpeelliset lomakkeet veroilmoitusta varten IB:n osalta. Nordnetin paperit pitää vielä käydä hankkimassa ja lyödä nämä yhteen.

Paljastettakoon, että tein myös pienen jokerisalkun jenkkiosakkeista, joiden valintaan olen käyttänyt arvosijoittamisen periaatteita ja Piotroskin menetelmää. Olen melko skeptinen tämän toimivuuden kannalta, mutta onpahan vähän lisää mielenkiintoa elämään jos ei muuta.

1 kommentti:

sunnuntaisijoittaja kirjoitti...

Tulipas tällaiseenkin törmättyä, mielenkiintoista tekstiä joten laitetaan lukulistalle. Piotroski on saanut paljon kiinnostusta suomalaisisjoittajista viimeisten kuukausien aikana, myönnetään että itselläkin vastaava kokeilu alkamassa. Kalasteluonnea!