Sivut

keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Kyyti kylmää/ Rough ride

Kyyti on kylmää kun oman salkun osakkeet on pudonneet 20% viimesen kuukauden aikana. Erityisesti osumaa tuli brazilian suunnalta. No Täytyy pysyä strategiassa ja pitää tämä vuosi ostovuotena, kuten suunittelin. OMXH:n 5000 pisteen maaginen raja lähestyy uhkaavan nopeasti ja harkitsenkin vakavasti aikaistaa seuraavaa ostokierrosta, jos sama tahti jatkuu. No toistaiseksi odottelen jotakin signaalia ja kasailen kunnon pottia, josta voin hivuttaa rahaa markkinoille.

Kyllä mua hymyilyttää, koska heti kun aloitin sijoittamisen ja heti tuli ALE :) Eläkeikään on vielä noin 40 vuotta, joten en varmastikaan kadu ostoja joita teen seuraavan viiden vuoden aikana.

Uskon että lasku hidastuu lähiaikoina, koska luulen että FED ja EKP joutuvat laskemaan korkoja. Mitään selvää pelastusta ei kuitenkaan pankkisektorille ole vielä näköpiirissä, joten onkin kriittistä pystyvätkö yritykset hankkimaan rahoituksen jotakin muuta kautta.

English:
Rough ride in financial markets is a dream come true for starting investor. Stocks are cheap and i have 40 years to my retirement. Short term bounce (or more like brake) is in sights when FED and ECB cut rates, but financial crisis is far from over after that. Critical question is how companies will get money to investments.

Ei kommentteja: