Sivut

lauantai 18. lokakuuta 2008

Uudet prosentit / New Percentages

Tässä siis uudet prosenttipalkit. Vieläkin mun cashpositio on melko suuri, mutta hivutan parin kolmen kuukauden kuluessa lisää. Seuraavana luonnolisesti on aasia, johon lähden ETF:llä. Muutama sopiva vaihtoehto on jo kiikarissa.

English:

New percentages after recent events. My Cash position is quite big still but i will sift it more to equity durring next tree months. Next thing to buy i Asia and i have some ETFs already in my sight.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Olen www.valistunutsijoittaja.comin kirjoittaja, Petre.
Aluksi tahdon kiittää Sinua ahkerasta kirjoittelusta, siis KIITOS :-)
Pidimme muuten eilen talousaiheisten kirjoittajien kokouksen Helsingissä, mukana oli mm. Henri Elo, allekirjoittanut ja ehkä sinullekin tutut nimimerkit Vanhanaikainen ja random walker ja moni muu. Yhteensä meitä oli 9 paikalla. Oli kiva nähdä kasvoja nimimerkkien takana!
Olet tervetullut satunnaisesti kokoontuvaan joukkoon, jos kiinnostaa.
T:Petre

Billy the Kid kirjoitti...

Juu olet hyvällä asialla ja edustat monilta osin samoja sijoittamisperiaatteita kuin minäkin. Joten kiitoksia vaan itsellesi hienon sivun perustamisesta.

Nyt kyllä niin että yliopisto vie ajasta melko paljon kun valmistuminenkin alkaa kohta häämöttää. Toki jos tulee reissua sinne vaikka kesällä töiden parissa, niin otan yhteyttä.

Pitää kuitenkin koittaa kirjoitella tänne ja sun sivun palstalle välillä :)