Sivut

sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Valitsen ensimmäiseksi aasian rahastosksi EPP:n / EPP is my next buy

Jeps eli tutkiskelin aasiaan sijoittavia etf:ä ja päädyn ostamaan ensimmäiseksi tikkeriä "EPP", mikä on ISharesin aasian rahasto, josta puuttuu japani.

Rahastolla on kokoa $2.6B, eli 2,6 miljardia dollaria, joten ei tarvitse pelätä että ETF lakkautetaan ja liitetään johonkin muuhun. ETF:n liittäminen on kyllä harvinaista, mutta näin on käynyt joillekin pienille erikois-etf:lle vimeaikoina.

Hallinnointi on edullinen 0,5%/a

Japaniin aion sijoittaa myös mutta haluan että se on erillään muusta aasiasta(helpompi dumpata tarvittaessa :) ) Japanin historiallinen kehitys kun pistää hieman ennakkoluuloiseksi.

Hintaa nyt rahastolla on 23 dollaria ja odottelen ostopaikkaan noin 2kk sisällä. Vaikka en TA:han usko paljon niin se sanoo että 17 dollaria tullaan alittamaan,jotta arvot on kohdillaan jenkki-indeksin kanssa. Joka tapauksessa ostan 2kk sisään.
Rahaa isken sen verran että osakkeiden ja korkojen suhde menee 50:50 jakoon nykyisestä.
http://finance.yahoo.com/q?s=EPP


English:

I did some comparisons of asia etfs and "epp" came to top of my list. Yield is good about 5%-10% (you just cannot know beforehand), Fund also has Net assets of 2.6 billion dollars and expense ratio of only 50 basis points(0.5%). Japan is excluded from this ETF, but i like it that way. I want invest in japan but i treat it as separate case. I will put money to this fund in next 2 months, but i still think price is going lower. After this addition my split will be 50:50. The negative of this fund is it allocation of 40% to financials.

http://finance.yahoo.com/q?s=EPP

Ei kommentteja: