Sivut

keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Wisdom tree DND ja DEM

Huomasin että wisdom tree:llä on myös EPP:tä vastaavaa indeksiä seuraava etf, DND. Tämän hallinnointi on 0,48%, mutta erona on että indeksistä valitaan vain ns. osinkoyhtiöitä. Osinkopalkkini tarvisee lisää lihaa ja tässä saisin molemmat(aasian ja osingot) samalla kertaa. DND:een australian painotus on myös maltillisempi kuin EPP:ssä.
DND

Pitää nyt vielä harkita jos vaihtaisin valintani tähän DND:hen. Tykkään muutekin Wisdom treen ETF:stä. Erityisesti kehittyvien markkinoiden DEM on ollut ylivertainen muihin vastaaviin nähden. Palailen DEM:iin myöhemmin.

Myin Done solutionsit tänään. Osari ei oikein innostanut. Joka tapauksessa olen ostolinjalla ja jotakin varmaan tulee tilalle jossain välissä :)

Edit: ostan myös donet takas jossakin vaiheessa.

English:

I found interesting alternative to EPP, wisdomtree DND. It uses same index, but takes only "dividend" companies. So buying this i would also get point to dividend companies bar with this asian ETF. Australia's portion is also bit smaller than in epp.

I sold my Done solutions shares bacause i did not like 3rd quarter results. I am trying to bee in "buy-mode" and will actively look for alternatives in next months.

Ei kommentteja: